Bespreking V-SME concept-standaard

Tweuus Groen 1MbDe concept-standaard V-SME over duurzaamheid is uitgebracht.  De ‘V’ staat voor vrijwillig, dus er is geen verplichting tot rapporteren.

Deze standaard is speciaal ontworpen om de basis uitgangspunten van de rapportageregels vast te leggen.  De standaard kent drie modules en wanneer gekozen wordt voor vrijwillige toepassing moet in ieder geval de eerste -basis- module worden gerapporteerd. De regels gelden niet alleen als minimum regels om vrijwillig over duurzaamheid te rapporteren, maar ook als ‘bescherming’ van micro- en kleine ondernemingen tegenover grotere bedrijven: de grotere mogen niet méér vragen dan past bij de  bedrijfsgrootte van micro- en klein.

In een aantal sessies in de week van 27 november tot en met 1 december geeft Tweuus digitaal – vrijblijvend en gratis- toelichting op de basisbeginselen.

Interesse? Meld je onderstaand aan.


  Update rapportagemogelijkheden V-SME voor Micro- en Kleine ondernemingen (MKB)

  N.B. Verplichte velden staan aangegeven met een *.
  Bedrijfsnaam

  Je naam*

  Je e-mail*

  Je telefoonnummer

  Keuze datum bespreken V-SME voor Micro- en Kleine ondernemingen (MKB)

  Toelichting door Tweuus:
  De concept-standaard voor de VRIJWILLIGE rapportage over DUURZAAMHEID is voor discussie uitgebracht.
  Detail-aanpassingen zijn nog mogelijk, maar er is een grote kans, dat de hoofdlijnen overeind blijven.
  In de week van 27 november - 1 december geeft Tweuus -gratis- digitaal een toelichting op het eerste blok vrijwillige regels.

  Belangrijk ? Denk bijvoorbeeld aan (toekomstige) klanten die van jou informatie nodig hebben voor hun eigen (uitgebreidere) rapportage.

  Registratie en acceptatie: Registratie van doorgegeven naam, etc. wordt tijdelijk vastgelegd voor goede communicatie. De registraties worden uiterlijk 31 januari 2024 verwijderd; eerdere verwijdering kan worden aangevraagd.
  Je krijgt een automatische bevestiging bij aanmelding en via een aparte uitnodiging een link voor de gevraagde datum/tijd.
  Er zijn bij aanmelding geen verdere voorwaarden, maar Tweuus hanteert het voorbehoud van acceptatie voor de gewenste datum/tijd.

  Maak voor vragen gebruik van onderstaande tekstblok.

  Door onderstaande hokje aan te vinken ga je akkoord met (tijdelijke) opslag van je naam en e-mail adres.