Nieuwsbrief

NieuwsbrievenTweuus maakt gebruik van een Nieuwsbrief, één van de communicatiemiddelen voor contact met de achterban.

De Nederlandstalige Nieuwsbrief wordt op willekeurige tijden uitgegeven en wordt alleen verstrekt aan geregistreerde contactpersonen.

De Tweuus Ontwikkelingen vermelden de bijzondere zaken, die Tweuus bezig houden en/of hebben gehouden en hebben een nadruk op de financiering van bedrijfsmiddelen voor het (groot) MKB door middel van het product lease in combinatie met circulaire economieduurzaamheid en (internationale) ontwikkelingen in lease accounting.

Als je ook geïnteresseerd bent en past binnen de doelgroep neemt Tweuus je op in het bestand van contactpersonen voor de Nieuwsbrief; opgave kan via onderstaand formulier.


Daarnaast helpt Tweuus bedrijven om in contact te komen met personeel of tijdelijke krachten via zogenaamde Crowd Sourcing. Hier ligt de nadruk niet alleen op lease-gerelateerd.

Te denken valt aan functies als CFO, commissaris, IT (project)manager, etc. ten behoeve met name van het MKB. Voor meer informatie klik hier.

Indien je geïnteresseerd bent in deze activiteit van Tweuus, kunt je dat ook in onderstaand formulier aangeven.


Aanmeld formulier

Velden met een * zijn verplichte velden

Bedrijfsnaam

Je naam*

Je functie(naam)

Je e-mail*

Je telefoonnummer*

Opmerking

Kies minimaal één van de onderstaande mogelijkheden:

Gelieve één of beide keuzes te maken:

PS Tweuus behoudt zich het recht voor om je niet de gevraagde informatie te verstrekken, indien je niet voldoet aan de doelgroep. In dat geval worden je verstrekte gegevens, waarmee je onderstaand akkoord gaat, ook niet opgenomen in een contacten-bestand.

Ik ga akkoord met vastlegging van mijn gegevens.