Oriëntatie V-SME standaard

duurzaamheid

Tweuus Groen 1MbBij de goede voornemens voor 2024 hoort ook dat je kijkt naar de verdere toekomst.

Voor micro- en (klein)MKB betekent dit onder meer dat op termijn (2028) bepaalde rapportage over duurzaamheid belangrijk en/of verplicht wordt. Maar het is goed denkbaar dat door maatschappelijke druk de behoefte aan inzicht bij jezelf en je klanten al veel eerder bestaat.

Je hoeft dus niet acuut in beweging te komen, maar er is wel een goede kans een flinke stap in de goede richting te zetten.
Te beginnen met een vrijblijvende, gratis digitale oriëntatie wat de vrijwillige standaard over duurzaamheidsrapportage inhoudt.
Daarna kun je beslissen óf, hoe en in welk tempo jouw bedrijf de volgende stap wil zetten.


  Data voor de ESG oriëntatie Q1 2024

  N.B. Verplichte velden staan aangegeven met een *.
  Bedrijfsnaam

  Je naam*

  Je e-mail*

  Je telefoonnummer

  Keuze datum voor
  ESG oriëntatie Q1 2024, zijnde een eerste gesprek over de vrijwillige duurzaamheidsstandaard V-SME voor Micro- en Kleine ondernemingen (MKB)

  Toelichting door Tweuus inzake de ESG oriëntatie:
  De standaard voor de VRIJWILLIGE rapportage over DUURZAAMHEID is rond medio december voor discussie uitgebracht.
  In het eerste kwartaal van 2024 geeft Tweuus -vrijblijvend, gratis, digitaal - een toelichting op het eerste blok vrijwillige regels en de rapportagevereisten. Bedenk: Registratie van duurzaamheidsaspecten is ook een KANS.

  Denk bijvoorbeeld aan (toekomstige) klanten die van jou informatie nodig hebben voor hun eigen (uitgebreidere) rapportage.

  Registratie en acceptatie: Registratie van doorgegeven naam, etc. wordt tijdelijk vastgelegd voor goede communicatie. De registraties worden uiterlijk aan het einde van de maand na aanmelden verwijderd; eerdere verwijdering kan worden aangevraagd.
  Je krijgt een automatische bevestiging bij aanmelding en via een aparte uitnodiging een link voor de gevraagde datum/tijd.
  Er zijn bij aanmelding geen verdere voorwaarden, maar Tweuus hanteert het voorbehoud van acceptatie voor de gewenste datum/tijd.

  Maak voor vragen gebruik van onderstaande tekstblok.

  Door onderstaande hokje aan te vinken ga je akkoord met (tijdelijke) opslag van je naam en e-mail adres.