Second opinion

Lease Opstart - Keuzeknop Het is voor veel ondernemers nog ongebruikelijk om voor de uitwerking van een leasetransactie een tweede beoordelaar in te schakelen. Komt dat door de goede eerdere ervaringen met de lease-contactpersoon of lease adviseur óf door de veronderstelling dat de afspraken wel duidelijk zijn?

Toegegeven, het heeft niet of nauwelijks zin veel extra tijd (en kosten) te besteden aan een standaard contract, waaraan alleen een aantal variabelen hoeven te worden toegevoegd. Maar dan moet je wel zeker weten, dat sprake is van een standaard contract; de aanduiding ‘standaardcontract’ bovenaan de contract tekst is niet alles zeggend.

Ook als er sprake is van een operationele lease, een sale en lease-back of van complexere lease structuren is een onafhankelijke beoordeling geen overbodige luxe.
Ook hier geldt: de naam boven het contract is niet zaligmakend.

Ter vergelijking: bij een meer complexe medische ingreep vraag je toch ook om een second opinion vóór de operatie of ingreep?

Bovendien: heb je eigenlijk wel een duidelijk beeld van wat ‘de lease’ voor jou betekent, dus heb je wel een ‘first opinion’?
Tweuus kan je daarin assisteren, zonder dat de goede verhouding met bank- of leaseadviseur daarmee wordt geschaad.


Neem contact op via onderstaand contactformulier:

    Je naam

    Je e-mailadres

    Je telefoonnummer

    Je bericht (uitleg optioneel)