TweESG klant

brug naar duurzaam rapporterenTweuus helpt je jouw bedrijf verduurzamen. De regelgeving over duurzaamheid is enorm uitgebreid, maar voor micro- en kleine ondernemingen niet zo omvangrijk als voor (middel)grote en beursgenoteerde ondernemingen.

Samen komen we de brug over naar kennis en inzicht. Daarbij is één van de eerste opbrengsten een helder inzicht in je klanten, leveranciers en verbetering van de kostenstructuur.  Daarvoor maken we gebruik van het programma TweESG: efficiënt, stap-voor-stap en gestructureerd.

Aan het begin van het proces staat een gedegen analyse van de op je bedrijf inwerkende krachten en de effecten, die jouw bedrijf heeft op de maatschappij via de producten die je aan klanten levert. Als kapstok gebruiken we de al bestaande financiële informatie. Met onderstaand formulier kun je je aanmelden voor een eerste oriëntatie. In de return-mail ontvang je een datum-voorstel voor bespreking bij jou op locatie.


  Invoerformulier klant- en bedrijfsgegevens.

  Tweuus slaat geen gedetailleerde klantgegevens op op de website. Dit is een bewuste keuze om iedere kans op een veiligheidslek te voorkomen. Wel vraagt Tweuus je om het toegewezen klant(bedrijfs)nummer te gebruiken; anders graag als klantnummer '15999' toepassen en éénmalig de gevraagde klant-informatie aanvullen. Als je reageert, geldt automatisch een geheimhoudingsovereenkomst (non-disclosure agreement) waarbij Tweuus bij deze aangeeft, dat er geen informatie van en over jouw bedrijf zonder toestemming met derden wordt gedeeld, tenzij als gevolg van wettelijke verplichtingen.

  Velden met een * zijn verplichte velden.  Klant-informatie
  Je klantnummer (bij onbekend 15999 invullen)*

  Je naam*

  Je e-mail adres*

  Je telefoonnummer*  De onderstaande velden zijn niet verplicht, mits al bekend bij Tweuus. Zo nodig vragen we om ontbrekende informatie.

  Bedrijfsinformatie
  Officiële bedrijfsnaam

  Je adres (niet postbus)

  De postcode van je adres

  De plaats van je bedrijf

  Je KvK nummer

  BTW nummer  Graag ook de volgende informatie delen ten behoeve van een eerste analyse.

  Bedrijfactiviteit(en)

  Balans- en resultaatinformatie betreffende jaar

  Vaste activa

  Vlottende activa

  Korte schulden (tot 1 jaar)

  Langlopende schulden (meer dan 1 jaar)

  Voorzieningen

  Bruto omzet (marge)

  Bedrijfskosten

  Overige baten en lasten (voor winstbelasting)  Je verdere op- en aanmerkingen