TWELAS voorjaarsaanbod

Voorjaarsdrukte …   Voor van alles en nog wat heb je veel tijd nodig. En tijd is geld!

Tweuus Lease Admin Syst.Kijk eens onderstaand of dit TWELAS VOORJAARSAANBOD in GROENE BLOK in je voordeel werkt:
je besteedt de registratie van je leaseportefeuille – als lessee, lessor of leverancier – uit aan een partij met kennis van de leasewereld.

Vallen de kosten mee of tegen? Feit is, dat je duidelijkheid hebt en bedenk: het krijgen, trainen en vasthouden van personeel met begrip en kennis van lease is en blijft een uitdaging.

Wat is er bijzonder aan de aanbieding:Twelas maart 2022

  • tijdelijk geldt een korting van 33% op de startkosten, zoals de kosten van de overeenkomst en de opzet van een klant-database en 25% op de governance (werk ivm acceptatie en interne documentatie, etc.)
  • de korting geldt voor aanmeldingen in de periode 2 tot en met 25 maart 2022 of korter bij grote belangstelling; zie dan een vroege sluitingsmelding
  • de korting geldt tot 25 financiële lease (FL) contracten; neem voor operationele lease contracten contact op met Tweuus
  • let op hoe je de kosten in de hand kunt houden: als je last minute de transacties in een maand-overzicht wilt hebben, of met terugwerkende kracht transacties 1 of meerdere maanden terug in overzichten getoond wilt hebben, is dit duurder. Ook daarin is Tweuus helder; zie het rood-omkaderde blok in de aanbieding.

Voorwaarden vooraf:

  •  je meldt je –vrijblijvend– aan in de periode 2 tot en met 25 maart per e-mail of via het contact-formulier;
  • Tweuus behoudt zich het recht voor je niet te accepteren, bijvoorbeeld als gevolg van de uitgevoerde governance activiteiten.
  • Tot acceptatie geldt: no cure-no pay.

Aanvullende informatie over TWELAS kun je hier vinden.