Tweuus lente sessies 2022

De Tweuus Lente Sessies komen er weer aan.lente sessies 2022

De traditie van het op vier momenten in het jaar gratis -digitaal- sparren met mensen actief in de leasewereld houdt Tweuus in stand.

Speciaal voor de intermediair, zelfstandige leaseadviseur of kleinere lease maatschappij.

Kijk naar bijgaand overzicht van data; op verzoek van een aantal van jullie zijn de data gespreid over de ochtend en de middag en gepland nét vóór de kwartaal-afsluiting. Maak er gebruik van; er is nu nog keuze.

Ook interesse in een gesprek? Kijk in je agenda of één van de tijden schikt en maak een afspraak of gebruik het contactformulier.


Toelichting op een sessie:

Q? Wat houdt een sessie in?

A: Een sessie is een één-op-één gesprek van ca. 45 minuten.
Persoonlijke aandacht is belangrijk, daarom geen grote groepen. Hooguit twee, maximaal drie personen van één organisatie en in een informele setting.

Q? Wat wordt er besproken?

A: De actuele stand van zaken: hoe staan de zaken ervoor en waar zijn knelpunten. Anderszijds: welke voortgang is er op nationaal en internationaal gebied. Er is dus vrije uitwisseling van gedachten over lease onderwerpen; Tweuus is adviseur en begeleider, geen concurrent in transacties.

Q? Waar vindt de sessie plaats?

A​: Alleen digitaal, ook na versoepeling van de Corona-maatregelen. Als je een afspraak maakt/inplant, stuurt Tweuus je een vergader-verzoek.