Voor-aankondiging Kopen op rekening

Bij deze de voor-aankondiging dat ‘Kopen op rekening’ mogelijk gaat worden voor bestaande klanten.

Vraag 1: Wat houdt ‘Kopen op rekening’ in?
Antwoord 1: Bestellingen van artikelen uit de webshop kunnen gedaan gaan worden met een apart verstrekte koper-code (in te vullen in de webshop bij het veld kortingcode), waarna uitlevering van de bestelde producten als gebruikelijk digitaal plaats vindt.
Verdere procedure
De rekening van de bestelde producten wordt vervolgens aan het begin van de volgende maand gestuurd.
Meerdere ‘kopers’ (koper-codes) per bedrijf zijn mogelijk, maar de klant, die ook de diensten van Tweuus afneemt, is geadresseerde van de factuur. De factuur laat per ‘koper’ de aankopen zien.

Vraag 2: Is deze regeling klantvriendelijk en voordelig?
Antwoord 2: Jazeker:
(a) de koper/klant ontvangt alle bestelde producten meteen zonder directe betaling;
(b) er is geen voorschot van de medewerker zelf voor nodig (geen declaraties) en de klant heeft een (maand)overzicht van de bestellingen;
(c) producten worden met een klant-korting van 7,5% gefactureerd

Laatste vraag: Hoe zit dat met de nu al gratis nieuwsbrief voor relaties en contactpersonen?
Antwoord 3: De nieuwsbrief [alleen in  Nederlands] blijft gratis en rechtstreeks verstrekt worden aan personen die hiervoor in aanmerking komen. Wanneer de nieuwsbrief ook via de koper-code is aangevraagd, wordt deze niet in rekening gebracht, mits de betreffende persoon aangemeld en geaccepteerd is als ontvanger van de nieuwsbrief.

In de juni-nieuwsbrief wordt nader ingegaan op ‘kopen op rekening’, maar geïnteresseerden kunnen ook nu al reageren via de contact-pagina van Tweuus.
EARLY BIRD voordeel: reageer nog in mei via de contact-pagina en met je ontvangen koper-code kun je in mei en juni met een korting van 15% op de factuur je bestellingen plaatsen.