Voorwaarden webwinkel

Gebruik en voorwaarden webwinkel, privacy beleid, etc.

Doelgroep
Tweuus is in de markt voor de advisering van bedrijven en functionarissen van bedrijven. Voor de duidelijkheid volgt Tweuus de webwinkel-praktijken van de particuliere markt (in het algemeen strenger dan de zakelijke markt), voor zover deze praktijk is toe te passen op de zakelijke markt. Deze webwinkel is in eerste instantie bedoeld voor functionarissen in bedrijven, meer specifiek voor diegenen die zich bezig houden met de veranderingen in lease accounting. De webwinkel staat daarnaast ook open voor andere belangstellenden.

De webwinkel laat in de Nederlandse taalversie ook een aantal Engelse teksten zien. Dit staat in de titel duidelijk vermeld. Een aantal artikelen is alleen beschikbaar in het Nederlands; dat staat (op de Engels taalversie) eveneens duidelijk vermeld.

Voorwaarden webwinkel
Tweuus maakt voor de webwinkel gebruik van deze voorwaarden: Tweuus webwinkel Algemene Voorwaarden Thuiswinkel v 2020-04-02.
Bij het afrekenen vragen we je instemming met deze voorwaarden.

Winkelen: De volgende stappen doorloop je in de winkel:
koopproces-overzicht-gr

 

  • kies één of meerdere producten,
  • ga naar de winkelmand en controleer je bestelling
  • kies je betaalmethode: (1) Europese overschrijving of bankoverschrijving, (2) betaling via directe debitering van je account [Ideal (NL), Bancontact, (België), Sofort (Duitsland) of (3) creditcard (Visa, Mastercard)
  • na ontvangst van je betaling ontvang je de gevraagde producten (downloadable in geval van betaalopties 2 en 3, of separaat in geval van overschrijving).

Betalen
Voor de betalingen van de bestellingen in de webwinkel, via betaalmethode 2 of 3, maakt Tweuus gebruik van een Payment Service Provider (PSP). Op het bankafschrift zul je dan de naam ‘Stichting Mollie Payments’ tegenkomen met rekeningnummer eindigend op … 5355 77.

De Stichting Mollie Payments regelt via een rekening derdengelden, conform de vereisten van DNB (De Nederlandsche Bank), dat betalingen gecontroleerd en ‘zeker’ worden uitgevoerd. Traceren van een gedane betaling via de website van Tweuus is mogelijk: zie https://www.mollie.com/nl/consumers.

Verzending
Verzending van de (digitale) documenten vindt plaats na ontvangst van de betaling door Tweuus. Voor zover dit niet per direct/omgaande plaats vindt, bijvoorbeeld door onvoorzien technische beperkingen tijdens het bestel/leverproces, dan zal in ieder geval verzending binnen een redelijke termijn plaats vinden. Een redelijke termijn is maximaal 14 dagen.

Retouren
Gezien de aard van de producten vindt geen restitutie plaats van geleverde producten. Retourzendingen zijn niet aan de orde; indien een product (document) is geleverd, kan dit worden behouden voor eigen gebruik.

Algemene informatie Tweuus en privacy beleid
Op de pagina Over Tweuus zijn de algemene gegevens over Tweuus te vinden en een link naar onder andere het Tweuus Privacy statement 2020-04-02. Bovendien vind je op iedere pagina in het voetmenu de Tweuus Privacy verklaring.

Tenslotte
De webwinkel is geopend voor geïnteresseerden in Nederland en andere delen van de wereld.